Osnove geofizičkih istraživanja - Šumanovac, Franjo (Array, 2012)
Sadržaj: 1. Uvod ; 2. Gravimetrijska istraživanja ; 3. Magnetometrijska istraživanja ; 4. Geoelektrična istraživanja ; 5. Seizmička istraživanja ; 6. Geofizička istraživanja u bušotinama ; 7. Literatura