Matematička analiza : Četvrti dio : Funkcije kompleksne varijable : prvi svezak - Kraljević, Hrvoje; Kurepa, Svetozar (Zagreb : Tehnička knjiga, 1986)
Sadržaj: 1. Prostor kompleksnih brojeva ; 2. Analitičke funkcije ; 3. Cauchyjeva formula. Taylorov i Laurentov razvoj ; 4. Izolirani singulariteti i teorija reziduuma ; 5. Primjena teorema o reziduumima na neprave integrale ; 6. Princip argumenta. Inverzna funkcija ; 7. Konformna preslikavanja ; 8. Analitičko produljenje ; 9. Cijele funkcije
Nedostaje zadnjih 16 stranica.
Kazalo
Keywords: Matematička analiza--udžbenik; Mathematical analysis--textbook; Funkcija komplekne varijable; Complex variable function