160 godina meteoroloških motrenja i njihova primjena u Hrvatskoj - Čačić, Ivan (Državni hidrometeorološki zavod, 2014)
1. Povijesni pregled do 1947. godine ; 2. Meteorološka motrenja u razdoblju 1947.-2012. ; 3. Upotreba podataka meteoroloških motrenja