Voditelj brodice, motorist-skiper : u slici i riječi - Slavica, Ivo (arc, 2003)
1. Meteorologija ; 2. Navigacija ; 3. Međunarodna pravila o izbjegavanju sudara na moru ; 4. Motoristika ; 5. Mornarski radovi i vještine ; 6. Radiotelefonija