Razvedenost obale i otoka Jugoslavije (Hidrografski institut Jugoslovenske ratne mornarice, 1955)
1. Narodna republika Slovenija ; 2. Narodna republika Hrvatska ; 3. Narodna republika Bosna i Hercegovina ; 4. Narodna republika Crna Gora