Računska obrada geodetskih mjerenja - Rožić, Nevio (Array, 2007)
Sadržaj: 1. Zakon o prirastu, varijanci, težina i kofaktora ; 2. Izjednačenje direktnih mjerenja ; 3. Izjednačenje posrednih mjerenja ; 4. Izjednačenje uvjetnih mjerenja ; 5. Izjednačenje kombiniranih mjerenja