Dvie službe rimskoga obreda za svetkovinu svetih Ćirila i Metuda - Berčić, Ivan, filolog (Knjižarnica Fr. Župana (Albrechta i Fiedlera), 1870)
Berčićeva rasprava o povijesti štovanja sv. Ćirila i Metoda, o danu njihove svetkovine u godini i njihovim službama.