Dvie službe rimskoga obreda za svetkovinu svetih Ćirila i Metuda - Berčić, Ivan, filolog; Jagić, Vatroslav (U Zagrebu : Knjižarnica Fr. Župana (Albrechta i Fiedlera), 1870)
Berčićeva rasprava o povijesti štovanja sv. Ćirila i Metoda, o danu njihove svetkovine u godini i njihovim službama.
Str. [III]-XV: Pop Ivan Brčić / V. [Vatroslav] Jagić.
Bibliografija i bilješke uz tekst.
Tekst na hrv., lat. i njem. jeziku.
Keywords: Cyrillus, sanctus; Methodius, sanctus