Matematički priručnik - Bronstein, Ilija Nikolaevič (Array, 2004)
Sadržaj: 1. Aritmetika 2. Funkcije i njihovi grafovi 3. Geometrija 4. Linearna algebra 5. Algebra i diskretna matematika 6. Diferencijalni račun 7. Beskonačni redovi 8. Integralni račun 9. Diferencijalne jednadžbe 10. Račun varijacija 11. Linearne integralne jednadžbe 12. Funkcionalna analiza 13. Vektorska analiza i teorija polja 14. Teorija funkcija 15. Integralne transformacije 16. Račun vjerojatnosti i matematička statistika 17. Dinamički sustavi i kaos 18. Optimizacija 19. Numerička matematika 20. Sustavi za kompjutorsku algebru 21. Tablice. Popis tablica unuta poglavlja. 22. Literatura.