Psihologija braka i obitelji - Čudina-Obradović, Mira (Array, 2006)
Psihologija braka i obitelji dugo će biti nezaobilazan sveučilišni udžbenik i to ne samo za studente psihologije nego i za studente sociologije, pedagogije, socijalne pedagogije, socijalnog rada, prava, medicine i brojnih specijalističkih i doktorskih studija iz svih tih i niza graničnih područja. Knjiga nema samo uže znanstvenu i udžbeničku vrijednost jer će načinom prezentacije, širinom i intenzitetom obrade tema te brojnim teorijskim objašnjenima i podacima postati važan izvor spoznaja kojima će se služiti socijalni radnici, psiholozi, pedagozi, defektolozi, liječnici različitih specijalizacija, učitelji, odgojitelji i drugi.