Kognitivna psihologija - Sternberg, Robert Jeffrey (Array, 2005)
Ova knjiga sadrži sve tradicionalne teme koje nalazimo u većini udžbenika, uključujući prirodu kognitivne psihologije, kognitivnu neuroznost, pažnju i svijest, percepciju, pamćenje, reprezentaciju znanja, jezik, rješavanje problema i kreativnost, odlučivanje i rezoniranje, kognitivni razvoj te ljudsku i umjetnu inteligenciju.