Jurčević Podobnik, V. (2008). Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane: Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane : ocjena higijensko-epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostiteljskim objektima : magistarski rad. Zagreb: [s.n.].
Chicago stil citiranjaJurčević Podobnik, Vedrana. Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane: Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane : ocjena higijensko-epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostiteljskim objektima : magistarski rad. Zagreb: [s.n.], 2008.
MLA stil citiranjaJurčević Podobnik, Vedrana. Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane: Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane : ocjena higijensko-epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostiteljskim objektima : magistarski rad. Zagreb: [s.n.], 2008.