Galonja, M., Jurković, Z., & Novoselović, A. (1993). Probavljivost i hranjiva vrijednost sirovog i tostiranog ječma u hranidbi svinja: Probavljivost i hranjiva vrijednost sirovog i tostiranog ječma u hranidbi svinja. Znanost i praksa u poljoprivredi i prehrambenoj tehnologiji, p. 3.
Chicago stil citiranjaGalonja, Marica, Zorica Jurković, and Antun Novoselović. "Probavljivost i hranjiva vrijednost sirovog i tostiranog ječma u hranidbi svinja: Probavljivost i hranjiva vrijednost sirovog i tostiranog ječma u hranidbi svinja." 1993: 3.
MLA stil citiranjaGalonja, Marica, Zorica Jurković, and Antun Novoselović. "Probavljivost i hranjiva vrijednost sirovog i tostiranog ječma u hranidbi svinja: Probavljivost i hranjiva vrijednost sirovog i tostiranog ječma u hranidbi svinja." 1993: 3.