APA stil citiranja

Krička, T., & Pliestić, S. (1994). Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon "COOKING" postupka: Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon "COOKING" postupka. Krmiva, p. 6.

Chicago stil citiranja

Krička, Tajana, and Stjepan Pliestić. "Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon "COOKING" postupka: Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon "COOKING" postupka." 1994: 6.

MLA stil citiranja

Krička, Tajana, and Stjepan Pliestić. "Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon "COOKING" postupka: Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon "COOKING" postupka." 1994: 6.

Napomena: Ova citiranost nije uvijek 100% točna.