APA stil citiranja
Krička, T., & Pliestić, S. (1994). Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon "COOKING" postupka: Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon "COOKING" postupka. Krmiva, p. 6.
Chicago stil citiranjaKrička, Tajana, and Stjepan Pliestić. "Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon "COOKING" postupka: Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon "COOKING" postupka." 1994: 6.
MLA stil citiranjaKrička, Tajana, and Stjepan Pliestić. "Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon "COOKING" postupka: Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon "COOKING" postupka." 1994: 6.
Napomena: Ova citiranost nije uvijek 100% točna.