Galonja, M., Kralik, G., & Sudar, R. (1995). Utjecaj dodavanja polizym BX preparata u hranu brojlera na sadržaj hranjivih tvari u mesu: Utjecaj dodavanja polizym BX preparata u hranu brojlera na sadržaj hranjivih tvari u mesu. Krmiva, p. 7.
Chicago stil citiranjaGalonja, Marica, Gordana Kralik, and Rezica Sudar. "Utjecaj dodavanja polizym BX preparata u hranu brojlera na sadržaj hranjivih tvari u mesu: Utjecaj dodavanja polizym BX preparata u hranu brojlera na sadržaj hranjivih tvari u mesu." 1995: 7.
MLA stil citiranjaGalonja, Marica, Gordana Kralik, and Rezica Sudar. "Utjecaj dodavanja polizym BX preparata u hranu brojlera na sadržaj hranjivih tvari u mesu: Utjecaj dodavanja polizym BX preparata u hranu brojlera na sadržaj hranjivih tvari u mesu." 1995: 7.