Bogut, I., Rastija, T., Radaković, J., Canecki, K., & Biuklija, I. (2001). Utjecaj dodataka različitih aroma u hranu na prirast šaranskog mlađa (Cyprinus carpio) i brzinu konzumiranja hrane: Utjecaj dodataka različitih aroma u hranu na prirast šaranskog mlađa (Cyprinus carpio) i brzinu konzumiranja hrane. Krmiva, p. 3.
Chicago stil citiranjaBogut, Ivan, Tomo Rastija, Jasna Radaković, Katica Canecki, and Ivan Biuklija. "Utjecaj dodataka različitih aroma u hranu na prirast šaranskog mlađa (Cyprinus carpio) i brzinu konzumiranja hrane: Utjecaj dodataka različitih aroma u hranu na prirast šaranskog mlađa (Cyprinus carpio) i brzinu konzumiranja hrane." 2001: 3.
MLA stil citiranjaBogut, Ivan, et al. "Utjecaj dodataka različitih aroma u hranu na prirast šaranskog mlađa (Cyprinus carpio) i brzinu konzumiranja hrane: Utjecaj dodataka različitih aroma u hranu na prirast šaranskog mlađa (Cyprinus carpio) i brzinu konzumiranja hrane." 2001: 3.