Mas, N., Šerman, V., Lukac, Z., & Mikulec, Ž. (2002). Učinak različitih količina vitamina E u hrani na odlaganje i kakvoću tjelesne masti tovnih pilića: Učinak različitih količina vitamina E u hrani na odlaganje i kakvoću tjelesne masti tovnih pilića. Krmiva, p. 4.
Chicago stil citiranjaMas, Nora, Vlasta Šerman, Zdenko Lukac, and Željko Mikulec. "Učinak različitih količina vitamina E u hrani na odlaganje i kakvoću tjelesne masti tovnih pilića: Učinak različitih količina vitamina E u hrani na odlaganje i kakvoću tjelesne masti tovnih pilića." 2002: 4.
MLA stil citiranjaMas, Nora, Vlasta Šerman, Zdenko Lukac, and Željko Mikulec. "Učinak različitih količina vitamina E u hrani na odlaganje i kakvoću tjelesne masti tovnih pilića: Učinak različitih količina vitamina E u hrani na odlaganje i kakvoću tjelesne masti tovnih pilića." 2002: 4.