Mužic, S., Janječić, Z., Mesarić, M., & Svalina, K. (2005). Sadržaj kolesterola i kakvoća jaja kokoši hranjenih obrokom s dodatkom gljive Lentinus edodes: Sadržaj kolesterola i kakvoća jaja kokoši hranjenih obrokom s dodatkom gljive Lentinus edodes. Stočarstvo (Zagreb), p. 9.
Chicago stil citiranjaMužic, Stjepan, Zlatko Janječić, Marko Mesarić, and Krešimir Svalina. "Sadržaj kolesterola i kakvoća jaja kokoši hranjenih obrokom s dodatkom gljive Lentinus edodes: Sadržaj kolesterola i kakvoća jaja kokoši hranjenih obrokom s dodatkom gljive Lentinus edodes." 2005: 9.
MLA stil citiranjaMužic, Stjepan, Zlatko Janječić, Marko Mesarić, and Krešimir Svalina. "Sadržaj kolesterola i kakvoća jaja kokoši hranjenih obrokom s dodatkom gljive Lentinus edodes: Sadržaj kolesterola i kakvoća jaja kokoši hranjenih obrokom s dodatkom gljive Lentinus edodes." 2005: 9.