APA stil citiranja

Koceva Komlenić, D. (2007). Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova: Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova : doktorski rad. Osijek: D. Koceva Komlenić.

Chicago stil citiranja

Koceva Komlenić, Daliborka. Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova: Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova : doktorski rad. Osijek: D. Koceva Komlenić, 2007.

MLA stil citiranja

Koceva Komlenić, Daliborka. Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova: Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova : doktorski rad. Osijek: D. Koceva Komlenić, 2007.

Napomena: Ova citiranost nije uvijek 100% točna.