Koceva Komlenić, D. (2007). Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova: Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova : doktorski rad. Osijek: D. Koceva Komlenić.
Chicago stil citiranjaKoceva Komlenić, Daliborka. Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova: Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova : doktorski rad. Osijek: D. Koceva Komlenić, 2007.
MLA stil citiranjaKoceva Komlenić, Daliborka. Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova: Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova : doktorski rad. Osijek: D. Koceva Komlenić, 2007.