Jungić, D. (2012). Utjecaj različitih tehnologija uzgoja rajčice i lubenice na količinu dušika u hidromelioriranoj crvenici i procjednim vodama: Utjecaj različitih tehnologija uzgoja rajčice i lubenice na količinu dušika u hidromelioriranoj crvenici i procjednim vodama : doktorski rad = Effect of different cultivation technology of tomato and watermelon on the amount of nitrogen in hydromeliorate terra rossa and percolating : doctoral thesis. Zagreb: D. Jungić.
Chicago stil citiranjaJungić, Danijela. Utjecaj različitih tehnologija uzgoja rajčice i lubenice na količinu dušika u hidromelioriranoj crvenici i procjednim vodama: Utjecaj različitih tehnologija uzgoja rajčice i lubenice na količinu dušika u hidromelioriranoj crvenici i procjednim vodama : doktorski rad = Effect of different cultivation technology of tomato and watermelon on the amount of nitrogen in hydromeliorate terra rossa and percolating : doctoral thesis. Zagreb: D. Jungić, 2012.
MLA stil citiranjaJungić, Danijela. Utjecaj različitih tehnologija uzgoja rajčice i lubenice na količinu dušika u hidromelioriranoj crvenici i procjednim vodama: Utjecaj različitih tehnologija uzgoja rajčice i lubenice na količinu dušika u hidromelioriranoj crvenici i procjednim vodama : doktorski rad = Effect of different cultivation technology of tomato and watermelon on the amount of nitrogen in hydromeliorate terra rossa and percolating : doctoral thesis. Zagreb: D. Jungić, 2012.