Slunjski, S., Čoga, L., Horvat, T., & Biško, A. (2013). Utjecaj reakcije tla na količinu šećera i ukupnih kiselina u moštu sorte Sauvignon bijeli: Utjecaj reakcije tla na količinu šećera i ukupnih kiselina u moštu sorte Sauvignon bijeli. Glasnik zaštite bilja, p. 6.
Chicago stil citiranjaSlunjski, Sanja, Lepomir Čoga, Tea Horvat, and Ante Biško. "Utjecaj reakcije tla na količinu šećera i ukupnih kiselina u moštu sorte Sauvignon bijeli: Utjecaj reakcije tla na količinu šećera i ukupnih kiselina u moštu sorte Sauvignon bijeli." 2013: 6.
MLA stil citiranjaSlunjski, Sanja, Lepomir Čoga, Tea Horvat, and Ante Biško. "Utjecaj reakcije tla na količinu šećera i ukupnih kiselina u moštu sorte Sauvignon bijeli: Utjecaj reakcije tla na količinu šećera i ukupnih kiselina u moštu sorte Sauvignon bijeli." 2013: 6.