Marušić, N., & Medić, H. (2013). Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta: Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta : doktorski rad = Characterization of traditional Istrian and Dalmatian dry-cured ham by means of volatile compounds and quality parameters : doctoral thesis. Zagreb.
Chicago stil citiranjaMarušić, Nives, and Helga Medić. Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta: Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta : doktorski rad = Characterization of traditional Istrian and Dalmatian dry-cured ham by means of volatile compounds and quality parameters : doctoral thesis. Zagreb, 2013.
MLA stil citiranjaMarušić, Nives, and Helga Medić. Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta: Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta : doktorski rad = Characterization of traditional Istrian and Dalmatian dry-cured ham by means of volatile compounds and quality parameters : doctoral thesis. Zagreb, 2013.