Novosel, A. (1936). Uputa o čišćenju, ispiranju i konzerviranju bačava za vino: Uputa o čišćenju, ispiranju i konzerviranju bačava za vino : preinačenje bačava od rakije, ruma ili žesta kao i od crnoga vina za bijelo sa nenadoknadivim sredstvom : čišćenje i bistrenje mutnih vina kao i oduzimanje raznih neugodnih ukusa i boja sa najnovijim isprobanim i prokušanim preparatima. [S. l.]: Antun Novosel.
Chicago stil citiranjaNovosel, Antun. Uputa o čišćenju, ispiranju i konzerviranju bačava za vino: Uputa o čišćenju, ispiranju i konzerviranju bačava za vino : preinačenje bačava od rakije, ruma ili žesta kao i od crnoga vina za bijelo sa nenadoknadivim sredstvom : čišćenje i bistrenje mutnih vina kao i oduzimanje raznih neugodnih ukusa i boja sa najnovijim isprobanim i prokušanim preparatima. [S. l.]: Antun Novosel, 1936.
MLA stil citiranjaNovosel, Antun. Uputa o čišćenju, ispiranju i konzerviranju bačava za vino: Uputa o čišćenju, ispiranju i konzerviranju bačava za vino : preinačenje bačava od rakije, ruma ili žesta kao i od crnoga vina za bijelo sa nenadoknadivim sredstvom : čišćenje i bistrenje mutnih vina kao i oduzimanje raznih neugodnih ukusa i boja sa najnovijim isprobanim i prokušanim preparatima. [S. l.]: Antun Novosel, 1936.