Voučko, B., & Ćurić, D. (2018). Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti: Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti : doktorski rad = Application of food industry by-products and innovative technologies in development of bakery products for celiac and diabetes patients : doctoral thesis. Zagreb.
Chicago stil citiranjaVoučko, Bojana, and Duška Ćurić. Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti: Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti : doktorski rad = Application of food industry by-products and innovative technologies in development of bakery products for celiac and diabetes patients : doctoral thesis. Zagreb, 2018.
MLA stil citiranjaVoučko, Bojana, and Duška Ćurić. Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti: Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti : doktorski rad = Application of food industry by-products and innovative technologies in development of bakery products for celiac and diabetes patients : doctoral thesis. Zagreb, 2018.