Petričević, S., & Medić, H. (2018). Karakterizacija dalmatnskoga, istarskoga i krčkog pršuta: Karakterizacija dalmatnskoga, istarskoga i krčkog pršuta : doktorski rad = Characterization of the Dalmatian, Drniš, Istrian and Krk dry-cured ham : doctoral dissertation. Zagreb.
Chicago stil citiranjaPetričević, Sandra, and Helga Medić. Karakterizacija dalmatnskoga, istarskoga i krčkog pršuta: Karakterizacija dalmatnskoga, istarskoga i krčkog pršuta : doktorski rad = Characterization of the Dalmatian, Drniš, Istrian and Krk dry-cured ham : doctoral dissertation. Zagreb, 2018.
MLA stil citiranjaPetričević, Sandra, and Helga Medić. Karakterizacija dalmatnskoga, istarskoga i krčkog pršuta: Karakterizacija dalmatnskoga, istarskoga i krčkog pršuta : doktorski rad = Characterization of the Dalmatian, Drniš, Istrian and Krk dry-cured ham : doctoral dissertation. Zagreb, 2018.