Pleadin, J. (2017). Utjecaj postupaka prerade na transformaciju i smanjenje koncentracije mikotoksina u određenim skupinama hrane: Utjecaj postupaka prerade na transformaciju i smanjenje koncentracije mikotoksina u određenim skupinama hrane = Effect of processing on the transformation and reduction of mycotoxins in the certain food categories. Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, p. 2.
Chicago stil citiranjaPleadin, Jelka. "Utjecaj postupaka prerade na transformaciju i smanjenje koncentracije mikotoksina u određenim skupinama hrane: Utjecaj postupaka prerade na transformaciju i smanjenje koncentracije mikotoksina u određenim skupinama hrane = Effect of processing on the transformation and reduction of mycotoxins in the certain food categories." 2017: 2.
MLA stil citiranjaPleadin, Jelka. "Utjecaj postupaka prerade na transformaciju i smanjenje koncentracije mikotoksina u određenim skupinama hrane: Utjecaj postupaka prerade na transformaciju i smanjenje koncentracije mikotoksina u određenim skupinama hrane = Effect of processing on the transformation and reduction of mycotoxins in the certain food categories." 2017: 2.