APA stil citiranja

Pleadin, J. (2017). Utjecaj postupaka prerade na transformaciju i smanjenje koncentracije mikotoksina u određenim skupinama hrane: Utjecaj postupaka prerade na transformaciju i smanjenje koncentracije mikotoksina u određenim skupinama hrane = Effect of processing on the transformation and reduction of mycotoxins in the certain food categories. Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, p. 2.

Chicago stil citiranja

Pleadin, Jelka. "Utjecaj postupaka prerade na transformaciju i smanjenje koncentracije mikotoksina u određenim skupinama hrane: Utjecaj postupaka prerade na transformaciju i smanjenje koncentracije mikotoksina u određenim skupinama hrane = Effect of processing on the transformation and reduction of mycotoxins in the certain food categories." 2017: 2.

MLA stil citiranja

Pleadin, Jelka. "Utjecaj postupaka prerade na transformaciju i smanjenje koncentracije mikotoksina u određenim skupinama hrane: Utjecaj postupaka prerade na transformaciju i smanjenje koncentracije mikotoksina u određenim skupinama hrane = Effect of processing on the transformation and reduction of mycotoxins in the certain food categories." 2017: 2.

Napomena: Ova citiranost nije uvijek 100% točna.