Jurković, Z., & Marić, V. (1993). Komparativno istraživanje hranidbeno-biološke vrijednosti krmnog kvasca i termički obrađene soje = The comparative research of nutritive-biological value in feed yeast and soybean thermically processed: Komparativno istraživanje hranidbeno-biološke vrijednosti krmnog kvasca i termički obrađene soje = The comparative research of nutritive-biological value in feed yeast and soybean thermically processed : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].
Chicago stil citiranjaJurković, Zorica, and V. Marić. Komparativno istraživanje hranidbeno-biološke vrijednosti krmnog kvasca i termički obrađene soje = The comparative research of nutritive-biological value in feed yeast and soybean thermically processed: Komparativno istraživanje hranidbeno-biološke vrijednosti krmnog kvasca i termički obrađene soje = The comparative research of nutritive-biological value in feed yeast and soybean thermically processed : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 1993.
MLA stil citiranjaJurković, Zorica, and V. Marić. Komparativno istraživanje hranidbeno-biološke vrijednosti krmnog kvasca i termički obrađene soje = The comparative research of nutritive-biological value in feed yeast and soybean thermically processed: Komparativno istraživanje hranidbeno-biološke vrijednosti krmnog kvasca i termički obrađene soje = The comparative research of nutritive-biological value in feed yeast and soybean thermically processed : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 1993.