Matković, D., & Vahčić, N. (2006). Utjecaj botaničkog i geografskog podrijetla na fizikalno-kemijske i senzorske parametre hrvatskog meda = Influence of botanical and geographical origin on physico-chemical and sensory parameters of croatian honey: Utjecaj botaničkog i geografskog podrijetla na fizikalno-kemijske i senzorske parametre hrvatskog meda = Influence of botanical and geographical origin on physico-chemical and sensory parameters of croatian honey : magistarski rad. Zagreb: [s.n.].
Chicago stil citiranjaMatković, Domagoj, and Nada Vahčić. Utjecaj botaničkog i geografskog podrijetla na fizikalno-kemijske i senzorske parametre hrvatskog meda = Influence of botanical and geographical origin on physico-chemical and sensory parameters of croatian honey: Utjecaj botaničkog i geografskog podrijetla na fizikalno-kemijske i senzorske parametre hrvatskog meda = Influence of botanical and geographical origin on physico-chemical and sensory parameters of croatian honey : magistarski rad. Zagreb: [s.n.], 2006.
MLA stil citiranjaMatković, Domagoj, and Nada Vahčić. Utjecaj botaničkog i geografskog podrijetla na fizikalno-kemijske i senzorske parametre hrvatskog meda = Influence of botanical and geographical origin on physico-chemical and sensory parameters of croatian honey: Utjecaj botaničkog i geografskog podrijetla na fizikalno-kemijske i senzorske parametre hrvatskog meda = Influence of botanical and geographical origin on physico-chemical and sensory parameters of croatian honey : magistarski rad. Zagreb: [s.n.], 2006.