Đugum, J., & Ćurić, D. (2007). Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva pšeničnog brašna = Influence of extrusion cooking on physico-chemical properties of wheat flour: Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva pšeničnog brašna = Influence of extrusion cooking on physico-chemical properties of wheat flour : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].
Chicago stil citiranjaĐugum, Jelena, and Duška Ćurić. Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva pšeničnog brašna = Influence of extrusion cooking on physico-chemical properties of wheat flour: Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva pšeničnog brašna = Influence of extrusion cooking on physico-chemical properties of wheat flour : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2007.
MLA stil citiranjaĐugum, Jelena, and Duška Ćurić. Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva pšeničnog brašna = Influence of extrusion cooking on physico-chemical properties of wheat flour: Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva pšeničnog brašna = Influence of extrusion cooking on physico-chemical properties of wheat flour : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2007.