Šarić, G., & Vahčić, N. (2011). Flavonoidi u medu - udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda = Flavonoids in honey - content and changes during storage and their impact on antioxidative activity of honey: Flavonoidi u medu - udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda = Flavonoids in honey - content and changes during storage and their impact on antioxidative activity of honey : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].
Chicago stil citiranjaŠarić, Goran, and Nada Vahčić. Flavonoidi u medu - udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda = Flavonoids in honey - content and changes during storage and their impact on antioxidative activity of honey: Flavonoidi u medu - udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda = Flavonoids in honey - content and changes during storage and their impact on antioxidative activity of honey : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2011.
MLA stil citiranjaŠarić, Goran, and Nada Vahčić. Flavonoidi u medu - udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda = Flavonoids in honey - content and changes during storage and their impact on antioxidative activity of honey: Flavonoidi u medu - udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda = Flavonoids in honey - content and changes during storage and their impact on antioxidative activity of honey : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2011.