The impact of the vitamins A, C and E in the prevention of gastroesophageal reflux disease, Barrett’s oesophagus and oesophageal adenocarcinoma

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/ffdi.ZAG01000573728
Matična publikacija: Collegium antropologicum
36 (2012) 3 ; str. 867-872
Glavni autor: Lukić, Marko, inženjer prehrambene tehnologije (-)
Ostali autori: Šegec, Ana (-), Šegec, Igor, Pinotić, Ljerka, Pinotić, Krešimir, Atalić, Bruno, Šolić, Krešimir, Včev, Aleksandar
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka