The impact of the vitamins A, C and E in the prevention of gastroesophageal reflux disease, Barrett’s oesophagus and oesophageal adenocarcinoma
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/ffdi.ZAG01000573728 |
---|---|
Matična publikacija: |
Collegium antropologicum 36 (2012) 3 ; str. 867-872 |
Glavni autor: | Lukić, Marko, inženjer prehrambene tehnologije (-) |
Ostali autori: | Šegec, Ana (-), Šegec, Igor, Pinotić, Ljerka, Pinotić, Krešimir, Atalić, Bruno, Šolić, Krešimir, Včev, Aleksandar |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: