Mediterranean food

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/ffzg.KOHA-OAI-FFZG:273643/Details
Ostali autori: International Ethnological Food Research Conference (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: eng
Impresum: Zagreb : Institut za etnologiju i folkloristiku ; Etnografski muzej, 2006.
Nakladnička cjelina: Biblioteka nova etnografija
Predmet:
LEADER 01749nam a22002657i 4500
005 20141010161845.0
008 120326s2006 ci |||||| 100 0deng|d
020 |a 9536020343 
040 |a HR-ZaFF   |b hrv  |c HR-ZaFF   |e ppiak 
041 1 |a eng  |b mul 
044 |a hr 
080 |a 392.8(4/6)(262)(063)  
080 |a 641.56(4/6)(262)(063) 
111 2 |a International Ethnological Food Research Conference  |n (15 ;   |d 2004 ;  |c Dubrovnik) 
245 1 0 |a Mediterranean food :   |b concepts and trends : proceedings of the 15th International Ethnological Food Research Conference, Dubrovnik, 27 September - 3 October, 2004. /   |c edited by Patricia Lysaght with Nives Rittig-Beljak ; [prijevod sažetaka Hrvojka Barlek]. 
260 |a Zagreb :   |b Institut za etnologiju i folkloristiku ;   |b Etnografski muzej,   |c 2006.  |e ([Samobor] :   |f EDOK) 
300 |a XV, 350 str. :   |b ilustr., zemljop. crtež (djelomice u bojama) ;   |c 24 cm. 
440 0 |a Biblioteka nova etnografija 
500 |a Zastupljeni autori: Mirjana Randić, Zrinka Režić Tolj, Tanja Kocković, Maja Godina-Golija, Konrad Koestlin, Antonia-Leda Matalas, Kirsten Bertheau Noeklebye, Frederic Duhart, F. Xavier Medina, Ann Helene B. Skjelbred, Silke Bartsch, Barbara Methfessel, Kirsten Schlegel-Matthies, Christine Burckhardt-Seebass, Yvonne R. Lockwood, William G. Lockwood, Adelia Hanson, Shirley Cherkasky, Naoto Minami, Michael Abdalla, Linda Dumpe, Tatiana Voronina, Johanna Maria van Winter, Klara Kuti, Judit Knezy, Violetta Krawczyk-Wasilewska 
504 |a Bibliografija i bilješke uz tekst 
505 |a Sažeci na više jezika 
653 |a Mediteran  |a prehrana  |a zbornik 
653 |a Mediteran  |a etnologija  |a tradicionalna prehrana 
942 |c KNJ  |h CD02.05  |i MED  |6 CD0205_MED 
999 |c 273643  |d 273641