|
|
|
|
LEADER |
01145nam a2200385ui 4500 |
003 |
HR-ZaFF |
008 |
011029s1989 ||| |||||||||| ||scc|d |
999 |
|
|
|c 63734
|d 63734
|
035 |
|
|
|a HR-ZaFF povL766
|
035 |
|
|
|a HR-ZaFF klfL416
|
040 |
|
|
|a HR-ZaFF
|b hrv
|c HR-ZaFF
|e ppiak
|
041 |
1 |
|
|a scc
|a lat
|
080 |
|
|
|a 641.5(37)
|
100 |
0 |
|
|a Apicius
|9 1245
|
245 |
1 |
0 |
|a O kuvanju /
|c Apicije ; priredila i prevela Svetlana Slapšak.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b Latina et Graeca,
|c 1989.
|
300 |
|
|
|a 211 str. ;
|c 20 cm
|
440 |
|
0 |
|a Biblioteka Latina et Graeca ;
|v knj. 15
|
500 |
|
|
|a Prijevod djela: De re coquinaria / Apicii
|
500 |
|
|
|a Usporedo lat. tekst i srp. prijevod
|
504 |
|
|
|a Str. 5-21: Veština kuvanja po Apiciju
|
504 |
|
|
|a Str. 22-26: Bibliografija
|
504 |
|
|
|a Str. 168-183: Napomene
|
504 |
|
|
|a Kazala
|
653 |
|
|
|a antički Rim
|
653 |
|
|
|a stara povijest
|
653 |
|
|
|a antika
|
653 |
|
|
|a kulinarstvo
|
653 |
|
|
|a hrana
|
653 |
|
|
|a kuhanje
|
653 |
|
|
|a Apicije
|
700 |
0 |
|
|a Slapšak, Svetlana
|
942 |
|
|
|b LIB
|c KNJ
|h CA
|i API o
|6 CA_API_O
|
991 |
|
|
|a pov1071
|a klf12982
|a klf12983
|
992 |
|
|
|a PO
|b TB
|c 20011029
|