|
|
|
|
LEADER |
01846nam a2200385 i 4500 |
001 |
ZAG01000588775 |
003 |
HR-ZaZAG |
005 |
20141128101813.0 |
007 |
ta |
008 |
111128s2014 ci ad rm 000 0dhrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000588775
|
040 |
|
|
|a HR-ZaFKIT
|b hrv
|c HR-ZaFKIT
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 543.54:615:636/637(043.3)
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Ivešić, Martina
|
245 |
1 |
0 |
|a Razvoj kromatografskih metoda za određivanje antibiotika u hrani :
|b doktorski rad = Development of chromatographic methods for determination of antibiotics in food : doctoral thesis /
|c Martina Ivešić ; mentori, supervisors Sandra Babić, Zdenko Šmit.
|
246 |
3 |
1 |
|a Development of chromatographic methods for determination of antibiotics in food
|
260 |
|
|
|a Zagreb,
|c 2014.
|
300 |
|
|
|a 169 listova :
|b ilustr. (djelomice u bojama), graf. prikazi u bojama ;
|c 30 cm.
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2014.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 149-158.
|b 116 referenci
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
653 |
|
|
|a makrolidni antibiotici/macrolide antibiotics
|
653 |
|
|
|a cijanurna kiselina/cyanuric acid
|
653 |
|
|
|a med/honey
|
653 |
|
|
|a sirutka u prahu/whey powder
|
653 |
|
|
|a tekućinska kromatografija hidrofilnih interakcija-spregnuta spektrometrija masa/hydrophilic interaction liquid chromatography-tandem mass spectrometry
|
700 |
1 |
|
|a Babić, Sandra
|4 ths
|
700 |
1 |
|
|a Šmit, Zdenko
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije (Zagreb)
|4 dgg
|
945 |
0 |
|
|a mentor Sandra Babić, Zdenko Šmit (Zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar", Zagreb)
|b 24.11.2014.
|
946 |
0 |
|
|b povjerenstvo: Danijela Ašperger, Tomislav Bolanča, Nada Vahčić (PBF)
|
OWN |
|
|
|a FKIT
|