Jurčević Podobnik, V. (2008). Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostiteljskim objektima: Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostiteljskim objektima : magistarski rad. Zagreb: [s. n.].
Chicago stil citiranjaJurčević Podobnik, Vedrana. Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostiteljskim objektima: Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostiteljskim objektima : magistarski rad. Zagreb: [s. n.], 2008.
MLA stil citiranjaJurčević Podobnik, Vedrana. Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostiteljskim objektima: Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostiteljskim objektima : magistarski rad. Zagreb: [s. n.], 2008.