Procjena higijenskih uvjeta u objektima za proizvodnju i promet namirnica na temelju mikrobioloških pokazatelja

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/mf.ZAG01000554668/Details
Glavni autor: Bilajac, Lovorka (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s. n.], 2008.
LEADER 01089nam a2200265 i 4500
001 ZAG01000554668
003 HR-ZaZAG
005 20130125113403.0
007 ta
008 100422s2008 ci a rm 000 0dhrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000554668 
040 |a HR-ZaMFK  |b hrv  |c HR-ZaMFK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
100 1 |a Bilajac, Lovorka 
245 1 0 |a Procjena higijenskih uvjeta u objektima za proizvodnju i promet namirnica na temelju mikrobioloških pokazatelja :  |b magistarski rad /  |c Lovorka Bilajc. 
260 |a Zagreb :  |b [s. n.],  |c 2008. 
300 |a 75 str. :  |b graf. prikazi ;  |c 30 cm. 
500 |a Sažetak ; Summary 
502 |a Magistarski rad, Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2008 
504 |a Bibliografija: str. 67-74 
945 1 |a Mentor: Jagoda Doko Jelinić ;  |b 09. 12. 2008.  |c Broj rada: 3639 
946 1 |a Ocjena rada: Antoinette Kaić-Rak, Ankica Senta Marić, Jagoda Doko Jelinić, Selma Šogorić ;  |b Obrana rada: Antoinette Kaić-Rak, Ankica Senta Marić, Jagoda Doko Jelinić, Selma Šogorić 
OWN |a MF