|
|
|
|
LEADER |
01292nam 2200373 i 4500 |
001 |
ZAG01000566915 |
003 |
HR-ZaZAG |
005 |
20130926133050.0 |
008 |
081220s1982 ci a 000 0 hrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000566915
|
040 |
|
|
|a HR-ZaMFS
|b hrv
|c HR-ZaMFS
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|
044 |
|
|
|a ci
|
060 |
1 |
4 |
|a WA 695
|
100 |
1 |
|
|a Markota, Nenad
|
245 |
1 |
0 |
|a Epidemiološko značenje obrazovanja putem higijenskog minimuma osoba koje rade u proizvodnji i prometu namirnica :
|b magistarski rad /
|c Nenad Markota.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.] ,
|c 1982.
|
300 |
|
|
|a 87 str. ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Tečaj: Školska higijena
|
502 |
|
|
|a Mag. rad, Med. fak. Zagreb, 1982
|
504 |
|
|
|a Sažetak ; Summary: Epidemiological significance of health education of food handlers in hygienic minimum
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 80-87
|
650 |
|
2 |
|a Higijena
|
650 |
|
2 |
|a Hrana, obrada
|
650 |
|
2 |
|a Zdravstveni odgoj
|
650 |
|
2 |
|a Health Education
|
650 |
|
2 |
|a Hygiene
|
650 |
|
2 |
|a Food Handling
|
945 |
1 |
|
|a Janko Vodopija
|b 20.04.1982.
|c 619
|
946 |
1 |
|
|a Ivan Vodopija, Boško Popović, živka Prebeg, Vladimir Jurić
|b Ivan Vodopija, Boško Popović, živka Prebeg, Vladimir Jurić
|
OWN |
|
|
|a MFSNZ
|
852 |
|
|
|a MFS
|