|
|
|
|
LEADER |
01110nam a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01000000012 |
003 |
HR-ZaNSK |
008 |
910228s1990 yu a 000 0 hrv |
015 |
|
|
|a HK90-0259
|2 HR
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)13
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)910228036
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000000012
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a yu
|b H
|
080 |
|
|
|a 64.024(035)
|
080 |
|
|
|a 642.63(035)
|
100 |
1 |
|
|a Kerčmar, Janko
|
245 |
1 |
0 |
|a Tehnika poslovanja u ugostiteljstvu :
|b posluživanje /
|c Janko Kerčmar.
|
260 |
|
|
|a Opatija :
|b J. Kerčmar ;
|a Rijeka :
|b Tiskara Rijeka,
|c 1990.
|e (Rijeka :
|f Tiskara Rijeka)
|
300 |
|
|
|a 459 str., [16] str. s tablama u bojama :
|b ilustr., fotogr. ;
|c 24 cm.
|
490 |
0 |
|
|a Ugostiteljsko-turistička biblioteka
|
500 |
|
|
|a Prema predgovoru na str. 6, djelo je 3. izd.
|
500 |
|
|
|a Popis stranih riječi i izraza na engl. i franc. jeziku: str. 433-451
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 452
|
981 |
|
|
|a A20/90
|p CRO
|r HRB1990
|
852 |
4 |
|
|j 632.538
|
876 |
|
|
|e C
|a 253/91
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00898iam2 2200265 450
|