Utjecaj peletirane hrane na broj mikroorganizama u zraku tovilišta svinja

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000069246/Similar
Matična publikacija: Stočarstvo (Zagreb)
44 (1990), 7-8 ; str. 265-272
Glavni autor: Rupić, Vlatko (-)
Ostali autori: Jurić, Ivan, agronom, 1940- (-), Đikić, Marija, Božac, Romano, agronom
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Rupić, V., Jurić, I., Đikić, M., & Božac, R. (1990). Utjecaj peletirane hrane na broj mikroorganizama u zraku tovilišta svinja: Utjecaj peletirane hrane na broj mikroorganizama u zraku tovilišta svinja. Stočarstvo (Zagreb).

Chicago stil citiranja

Rupić, Vlatko, Ivan Jurić, Marija Đikić, and Romano Božac. "Utjecaj peletirane hrane na broj mikroorganizama u zraku tovilišta svinja: Utjecaj peletirane hrane na broj mikroorganizama u zraku tovilišta svinja." 1990.

MLA stil citiranja

Rupić, Vlatko, Ivan Jurić, Marija Đikić, and Romano Božac. "Utjecaj peletirane hrane na broj mikroorganizama u zraku tovilišta svinja: Utjecaj peletirane hrane na broj mikroorganizama u zraku tovilišta svinja." 1990.