Sociologija kulinarske prakse

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000110213/Details
Matična publikacija: Treći program Hrvatskog radija
(1993), 42 ; str. 39-52
Glavni autor: Fine, Gary Alan (-)
Ostali autori: Štor, Andreja (Translator)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
eng
Predmet:
LEADER 01048caa a2200277 ir4500
001 NSK01000110213
003 HR-ZaNSK
005 20070917102422.0
008 941214s1993 ci ||| ||hrv
015 |a HP93-3347  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)110342 
035 |9 (HR-ZaNSK)941214050 
035 |a (HR-ZaNSK)000110213 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 1 |a hrv  |h eng 
080 |a 316.723:640.4 
100 1 |a Fine, Gary Alan 
245 1 0 |a Sociologija kulinarske prakse /  |c Gary Alan Fine ; prevela Andreja Štor. 
500 |a Iz: Fine, G. A. The culture of production: aesthetic choices and constraints in culinary work, American journal of sociology, 97/1992 
500 |a Tematski broj Sociologija svakidašnjice priredio Aleksandar Štulhofer 
650 7 |a Gastronomija  |x Sociološko gledište  |2 nskps 
700 1 |a Štor, Andreja  |4 trl 
773 0 |t Treći program Hrvatskog radija  |x 0353-9873  |g (1993), 42 ; str. 39-52  |w nsk.(HR-ZaNSK)000018854 
981 |p CRO 
998 |c zvdo0203 
886 0 |2 unimarc  |b 00777naa2 2200193 450