Utjecaj različite razine proteina na proizvodne rezultate svinja u tovu

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000135217/Details
Glavni autor: Barać, Antun (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Osijek : A. Barać, 1994
LEADER 00902nam a2200289 i 4500
001 NSK01000135217
003 HR-ZaNSK
008 951030s1994 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)135363 
035 |9 (HR-ZaNSK)951030070 
035 |a (HR-ZaNSK)000135217 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 636.4:636.085.4 
100 1 |a Barać, Antun 
245 1 0 |a Utjecaj različite razine proteina na proizvodne rezultate svinja u tovu :  |b magistarski rad /  |c Antun Barać. 
260 |a Osijek :  |b A. Barać,  |c 1994  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 57 listova :  |b table ;  |c 30 cm. 
502 |a Poljoprivredni fakultet Osijek, Osijek, 1994 
504 |a Bibliografija: str. 44-57 
504 |a Sažetak 
981 |p CRO  |r HRB1994 
998 |n DCR 
852 4 |j DCR-OS-163/95 
876 |e DCR  |a 163/1995 
886 0 |2 unimarc  |b 00697iam0 2200229 450