|
|
|
|
LEADER |
00902nam a2200289 i 4500 |
001 |
NSK01000135217 |
003 |
HR-ZaNSK |
008 |
951030s1994 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)135363
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)951030070
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000135217
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 636.4:636.085.4
|
100 |
1 |
|
|a Barać, Antun
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj različite razine proteina na proizvodne rezultate svinja u tovu :
|b magistarski rad /
|c Antun Barać.
|
260 |
|
|
|a Osijek :
|b A. Barać,
|c 1994
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 57 listova :
|b table ;
|c 30 cm.
|
502 |
|
|
|a Poljoprivredni fakultet Osijek, Osijek, 1994
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 44-57
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB1994
|
998 |
|
|
|n DCR
|
852 |
4 |
|
|j DCR-OS-163/95
|
876 |
|
|
|e DCR
|a 163/1995
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00697iam0 2200229 450
|