Polinezasićene masne kiseline - razlog zbog kojeg Eskimi ne oboljevaju od infarkta?

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000194730/Similar
Matična publikacija: Gospodarstvo i okoliš
4 (1996), 2 ; str. 143-147
Glavni autor: Verbanac, Donatella (-)
Ostali autori: Montana, Vedrana (-), Milin, Čedomila
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv

APA stil citiranja

Verbanac, D., Montana, V., & Milin, Č. (1996). Polinezasićene masne kiseline - razlog zbog kojeg Eskimi ne oboljevaju od infarkta?: Polinezasićene masne kiseline - razlog zbog kojeg Eskimi ne oboljevaju od infarkta? Gospodarstvo i okoliš.

Chicago stil citiranja

Verbanac, Donatella, Vedrana Montana, and Čedomila Milin. "Polinezasićene masne kiseline - razlog zbog kojeg Eskimi ne oboljevaju od infarkta?: Polinezasićene masne kiseline - razlog zbog kojeg Eskimi ne oboljevaju od infarkta?" 1996.

MLA stil citiranja

Verbanac, Donatella, Vedrana Montana, and Čedomila Milin. "Polinezasićene masne kiseline - razlog zbog kojeg Eskimi ne oboljevaju od infarkta?: Polinezasićene masne kiseline - razlog zbog kojeg Eskimi ne oboljevaju od infarkta?" 1996.