|
|
|
|
LEADER |
01307cam a2200409 ir4500 |
001 |
NSK01000239993 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20180615160433.0 |
008 |
990623s1999 ci a 000 0dhrv |
015 |
|
|
|a HC99-1170
|2 HR
|
015 |
|
|
|a HK99-2271
|2 HR
|
020 |
|
|
|a 9539618088
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)240245
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)990623041
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000239993
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 641.48
|
100 |
1 |
|
|a Vešnik, Ferdinand
|
245 |
1 |
0 |
|a Domaći ocat i konzerviranje /
|c Ferdinand Vešnik.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b Gospodarski list,
|c 1999.
|e (Čakovec :
|f "Čakovec")
|
300 |
|
|
|a 172 str. :
|b ilustr. u bojama ;
|c 20 cm.
|
490 |
0 |
|
|a Biblioteka Obitelj i gospodarstvo ;
|v 11
|
500 |
|
|
|a Autorova slika na omotu
|
500 |
|
|
|a Nakl. 5000 primj
|
500 |
|
|
|a Pojmovnik najčešćih izraza u proizvodnji octa: str. 156-169
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 171
|
650 |
|
7 |
|a Konzerviranje hrane
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Ocat
|2 nskps
|
760 |
0 |
|
|t Biblioteka Obitelj i gospodarstvo
|w nsk.(HR-ZaNSK)000171386
|
981 |
|
|
|a A20/99
|p CRO
|r HRB1999
|
998 |
|
|
|b szv,9909
|c dkro9910
|c rjkp0002
|c sdip1806
|
852 |
4 |
|
|j 674.567
|
876 |
|
|
|e CM
|a 2410/1999
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 01004nam2 2200325 450
|