Utjecaj probiotika na proizvodnju i kakvoću jaja i mesa peradi

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000265831/Details
Matična publikacija: Krmiva
41 (1999), 5 ; str. 229-236
Glavni autor: Janječić, Zlatko (-)
Ostali autori: Mužic, Stjepan (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 00966caa a2200301 ir4500
001 NSK01000265831
003 HR-ZaNSK
005 20070917230312.0
008 000920s1999 ci ||| ||hrv
015 |a HP99-5384  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)266105 
035 |9 (HR-ZaNSK)400920031 
035 |a (HR-ZaNSK)000265831 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 636.5.087.8 
100 1 |a Janječić, Zlatko 
245 1 0 |a Utjecaj probiotika na proizvodnju i kakvoću jaja i mesa peradi /  |c Zlatko Janječić, Stjepan Mužić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 52 jed. 
504 |a Summary 
650 7 |a Perad  |x Hranidba  |x Aditivi  |2 nskps 
700 1 |a Mužic, Stjepan 
773 0 |t Krmiva  |x 0023-4850  |g 41 (1999), 5 ; str. 229-236  |w nsk.(HR-ZaNSK)000007092 
932 |a da  |b znanstveni rad 
981 |p CRO  |z B7-8/99 
998 |a LUKo0009  |a tomp0010  |c ikak0101  |c dkro0109 
886 0 |2 unimarc  |b 00735naa2 2200229 450