Hardi, J., & Slačanac, V. (2000). Ispitivanje kinetike koagulacije i reoloških svojstava fermentiranih mliječnih napitaka: Ispitivanje kinetike koagulacije i reoloških svojstava fermentiranih mliječnih napitaka : utjecaj starter kulture, udjela mliječne masti i dodatka inulina. Mljekarstvo.
Chicago stil citiranjaHardi, Jovica, and Vedran Slačanac. "Ispitivanje kinetike koagulacije i reoloških svojstava fermentiranih mliječnih napitaka: Ispitivanje kinetike koagulacije i reoloških svojstava fermentiranih mliječnih napitaka : utjecaj starter kulture, udjela mliječne masti i dodatka inulina." 2000.
MLA stil citiranjaHardi, Jovica, and Vedran Slačanac. "Ispitivanje kinetike koagulacije i reoloških svojstava fermentiranih mliječnih napitaka: Ispitivanje kinetike koagulacije i reoloških svojstava fermentiranih mliječnih napitaka : utjecaj starter kulture, udjela mliječne masti i dodatka inulina." 2000.