|
|
|
|
LEADER |
01230nam a22003251i 4500 |
001 |
NSK01000297648 |
003 |
HR-ZaNSK |
008 |
011026s1975 xn ||| 0 mac |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)297959
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)411026079
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000297648
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a mac
|b eng
|
044 |
|
|
|a xn
|
084 |
|
|
|a 394
|q HR-ZaNSK
|
100 |
1 |
|
|a Kapac-Parkačeva, Natalija
|
245 |
1 |
0 |
|a Dinamikata na glavnite komponenti vo tekot na srednjeto na beloto meko sirenje proizvedeno od kravje mleko /
|c N. Kapac-Parkačeva, T. Čižbanovski, O. Bauer.
|
260 |
|
|
|a Skopje :
|b [s. n.],
|c 1975.
|
300 |
|
|
|a Str. 194-206 :
|b ilustr. ;
|c v8o.
|
500 |
|
|
|a Om. nasl
|
500 |
|
|
|a Puna imena autora: 1. Natalija Kapac-Parkačeva, 3. Olga Bauer
|
500 |
|
|
|a P. o.: Godišen zbornik na Zemjodelsko-šumarskiot fakultet na Univerzitetot vo Skopje ; kn. 26, 1974-75
|
504 |
|
|
|a Summary: Studies on chemical changes during the ripening of soft white brine chieese produced from cow's milk
|
700 |
1 |
|
|a Čižbanovski, T.
|
700 |
1 |
|
|a Bauer, Olga
|
998 |
|
|
|j pplk0110
|j vhop0110
|
852 |
4 |
|
|j 478.870
|
876 |
|
|
|e RK/i
|
876 |
|
|
|e O
|a 5716/76
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 01044nam0 22002651i 450
|