Učinak obogaćivanja hrane cinkom na proizvodnost i zdravstveni status prasadi

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000300760/Similar
Matična publikacija: Krmiva
43 (2001), 2 ; str. 65-67
Glavni autor: Senčić, Đuro (-)
Ostali autori: Fazekaš, Josip (-), Mendler, Zdravko, Bačar-Huskić, Lina, Antunović, Zvonko
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Senčić, Đ., Fazekaš, J., Mendler, Z., Bačar-Huskić, L., & Antunović, Z. (2001). Učinak obogaćivanja hrane cinkom na proizvodnost i zdravstveni status prasadi: Učinak obogaćivanja hrane cinkom na proizvodnost i zdravstveni status prasadi. Krmiva, p. 3.

Chicago stil citiranja

Senčić, Đuro, Josip Fazekaš, Zdravko Mendler, Lina Bačar-Huskić, and Zvonko Antunović. "Učinak obogaćivanja hrane cinkom na proizvodnost i zdravstveni status prasadi: Učinak obogaćivanja hrane cinkom na proizvodnost i zdravstveni status prasadi." 2001: 3.

MLA stil citiranja

Senčić, Đuro, et al. "Učinak obogaćivanja hrane cinkom na proizvodnost i zdravstveni status prasadi: Učinak obogaćivanja hrane cinkom na proizvodnost i zdravstveni status prasadi." 2001: 3.