Učinak obogaćivanja hrane cinkom na proizvodnost i zdravstveni status prasadi
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000300760/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Krmiva 43 (2001), 2 ; str. 65-67 |
Glavni autor: | Senčić, Đuro (-) |
Ostali autori: | Fazekaš, Josip (-), Mendler, Zdravko, Bačar-Huskić, Lina, Antunović, Zvonko |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Senčić, Đ., Fazekaš, J., Mendler, Z., Bačar-Huskić, L., & Antunović, Z. (2001). Učinak obogaćivanja hrane cinkom na proizvodnost i zdravstveni status prasadi: Učinak obogaćivanja hrane cinkom na proizvodnost i zdravstveni status prasadi. Krmiva, p. 3.
Chicago stil citiranjaSenčić, Đuro, Josip Fazekaš, Zdravko Mendler, Lina Bačar-Huskić, and Zvonko Antunović. "Učinak obogaćivanja hrane cinkom na proizvodnost i zdravstveni status prasadi: Učinak obogaćivanja hrane cinkom na proizvodnost i zdravstveni status prasadi." 2001: 3.
MLA stil citiranjaSenčić, Đuro, et al. "Učinak obogaćivanja hrane cinkom na proizvodnost i zdravstveni status prasadi: Učinak obogaćivanja hrane cinkom na proizvodnost i zdravstveni status prasadi." 2001: 3.