|
|
|
|
LEADER |
01150nam a2200301 i 4500 |
001 |
NSK01000320545 |
003 |
HR-ZaNSK |
008 |
020708s2002 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)320889
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)420708020
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000320545
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 637.5'62.07(043.2)
|
100 |
1 |
|
|a Cvrtila, Željka
|
245 |
1 |
0 |
|a Dokazivanje goveđeg tkiva u toplinski obrađenim uzorcima namirnica imunoenzimnim postupkom :
|b znanstveni magistarski rad /
|c Željka Cvrtila.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b Ž. Cvrtila,
|c 2002.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 46 listova :
|b graf. prikazi u bojama ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet
|
502 |
|
|
|a Mag. rad, Vet .fak., Zagreb, 2002
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 38-43
|
504 |
|
|
|a Summary: Determiantion of bovine tissue in heat processed food samples with imunoenzim procedure
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2002
|
998 |
|
|
|a DCR
|m vhop0207
|c sdih0302
|
852 |
4 |
|
|j DCR-ZG-571/02
|
876 |
|
|
|e DCR
|a 571/2002
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00943nam0 2200241 450
|