Dokazivanje goveđeg tkiva u toplinski obrađenim uzorcima namirnica imunoenzimnim postupkom

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000320545/Details
Glavni autor: Cvrtila, Željka (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : Ž. Cvrtila, 2002.
LEADER 01150nam a2200301 i 4500
001 NSK01000320545
003 HR-ZaNSK
008 020708s2002 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)320889 
035 |9 (HR-ZaNSK)420708020 
035 |a (HR-ZaNSK)000320545 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 637.5'62.07(043.2) 
100 1 |a Cvrtila, Željka 
245 1 0 |a Dokazivanje goveđeg tkiva u toplinski obrađenim uzorcima namirnica imunoenzimnim postupkom :  |b znanstveni magistarski rad /  |c Željka Cvrtila. 
260 |a Zagreb :  |b Ž. Cvrtila,  |c 2002.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 46 listova :  |b graf. prikazi u bojama ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet 
502 |a Mag. rad, Vet .fak., Zagreb, 2002 
504 |a Bibliografija: listovi 38-43 
504 |a Summary: Determiantion of bovine tissue in heat processed food samples with imunoenzim procedure 
981 |p CRO  |r HRB2002 
998 |a DCR  |m vhop0207  |c sdih0302 
852 4 |j DCR-ZG-571/02 
876 |e DCR  |a 571/2002 
886 0 |2 unimarc  |b 00943nam0 2200241 450