|
|
|
|
LEADER |
01136nam a2200301 i 4500 |
001 |
NSK01000321044 |
003 |
HR-ZaNSK |
008 |
020715s1999 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)321388
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)420715024
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000321044
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 637.5'65.05(043.2)
|
100 |
1 |
|
|a Peševski, Robert
|
245 |
1 |
0 |
|a Histološko-stereološki pokazatelji kakvoće proizvoda od strojno iskoštenog mesa pilića :
|b magistarski rad /
|c Robert Peševski.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b R. Peševski,
|c 1999.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 110 listova :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
|
502 |
|
|
|a Vet. fak., Zagreb, 1999
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 100-109
|
504 |
|
|
|a Summary: Histological-stereological quality indicators of mechanically deboned poultry meat products
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB1999
|
998 |
|
|
|n DCR
|c sdih0302
|
852 |
4 |
|
|j DCR-ZG-513/02
|
876 |
|
|
|e DCR
|a 513/2002
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00926nam0 2200241 450
|