|
|
|
|
LEADER |
01261nam a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01000322025 |
003 |
HR-ZaNSK |
008 |
020725s1999 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)322372
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)420725079
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000322025
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 637.5'597:614.9](043.2)
|
080 |
|
|
|a 639.2:579.62](043.2)
|
080 |
|
|
|a 664.95:619.9](043.2)
|
100 |
1 |
|
|a Kostić, Aleksandar,
|c veterinar
|
245 |
1 |
0 |
|a Istraživanje higijenskih pokazatelja HACCP-sustava u preradi morske ribe :
|b znanstevni magistarski rad /
|c Aleksandar Kostić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b A. Kostić,
|c 1999.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 49 listova :
|b graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zavod za higijenu i tehnologiju animalnih namirnica
|
502 |
|
|
|a Mag. rad, Vet. fak., Zagreb, 1999
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 44-46
|
504 |
|
|
|a Summary: Research of hygienic indicators of the HACCP system in processing of sea fish
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB1999
|
998 |
|
|
|n DCR
|m vhop0208
|c dbro0303
|
852 |
4 |
|
|j DCR-ZG-551/02
|
876 |
|
|
|e DCR
|a 551/2002
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 01054iam0 2200265 450
|